Mycket som händer just nu

Share Button

Som ni kanske har märkt har jag inte skrivit något i bloggen den senaste veckan. Men ni behöver inte oroa er, bloggen är absolut inte nedlagd! 🙂 Det är bara att jag har haft mer än vanligt den senaste tiden. Min 95-åriga mormor har gått bort nyligen och nästa vecka ska jag på hennes begravning och samtidigt har det även varit en del föreläsningar. Förra veckan föreläste jag i Arboga och imorgon kommer jag föreläsa i Helsingborg. Morgondagens föreläsning anordnas av Autism- och Aspergerföreningen och inträdet kostar  150 kronor (100 kronor för medlemmar). Så ni som bor i området och är nyfikna på att lära er mer om Aspergers syndrom, hoppas vi ses i Helsingborg imorgon! 🙂

Jag kommer att skriva mer i bloggen när jag har tid och ork, vilket jag hoppas blir nästa vecka. Vi hörs snart! 🙂

Share Button

Boka mig för en föreläsning

Paula Tilli föreläser om Aspergers syndrom ur ett inifrånperspektiv.

Jag föreläser om Aspergers syndrom ur ett inifrånperspektiv. Skicka en förfrågan om föreläsning genom att fylla i det här webbformuläret.

Mina böcker

Köp min bok Att vara vuxen med Aspergers syndrom hos Gothia Fortbildning, Bokus eller Adlibris.

Köp min bok På ett annat sätt hos Bokus eller Adlibris.

12 reaktion på “Mycket som händer just nu

 1. Thomas

  Hoppas att du inte bränt ut dig nu med alla dina uppdrag , börjar bli tomt utan dina inlägg…

  Svara
 2. Mathias

  härligt intressant hoppas det går bra då ^^ va ett tag sen sist jag läste din blogg har haft en del för mig också och äntligen verkar det som att det kan ge resultat (Y) det lönar sig ligga på kämpa inte ge upp

  Svara
 3. Vanessa

  Hej, Paula!

  Jag vill säga att jag saknar dina inlägg. Dina bloggtexter om aspergers, autismspektrum och därtill relaterade ämnen är väldigt givande för mig och även diskussionen som många gånger uppstår i kommentarsfältet blir intressant att läsa. Jag har en stor förhoppning om att ditt skrivande härinne kommer att återupptas när du har tid, energi och lust till det. Under tiden läser jag om dina båda böcker samt går tillbaka och läser gamla inlägg. Jag märker att jag ibland uppfattar dem på ett nytt och djupare sätt när jag läser om dem. Desto mer jag vet och förstår kring ämnet, desto mer förstår jag innebörden i allas upplevelser. Eller tror mig förstå åtminstone. Och jag lär mig mycket om mig själv. Med detta sagt hoppas jag att du mår bra, Paula. Med vänliga hälsningar/Vanessa

  Svara
 4. waterlily

  Hej! Om möjlighet finns skulle jag gärna vilja få kontakt med dig via mail Paula.

  Vill inte här berätta för mycket om mig själv men hade så uppskattat att få tips och råd från dig.

  Jag har levt ett väldigt tufft liv från tidig barndom till ung vuxen med mycket tragiska händelser. Jag lever med ett flertal diagnoser såväl anatoma och psykiska. Kämpar på för fullt för att vardagen ska fungera och skulle så gärna vilja få berätta om mitt liv och diagnosernas invärkan på det. Har alltid drömt om att få prova att föreläsa och många i min omgivning tycker jag borde skrivit en bok men jag vet inte vart jag ska vända mig och därför hoppas jag att kanske du har något tips eller råd till mig om hur jag skulle kunna gå tillväga?!

  Respekterat din önskan om att ställa frågor via kommentarerna då milen används för bokning så ber om ursäkt detta blev lite långt! Hoppas att vi hörs!

  Svara
 5. Rikard

  Hej Paula har kommenterat din sida innan.
  Ja om du har tid får du gärna svara.
  Undrar bara lite kring vilka tankar du har kring ämnet matematik och hur du tänker kring det?
  Är själv lärare i matematik och dataämnen med Asperger och ADHD och har
  därför nogåt börja tänka hur olika personer med Asperger relaterar till matematik.

  Jämfört med många manlig autister som är intresserad av matematik verkar
  jag behandla matematik på ett mycket medvetet sätt genom att tänka i både ord och bilder
  kring hur man löser matematiska problem.

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *