Aftonbladet skriver om mig idag

Aftonbladet har skrivit en artikel om mig och min Aspergers syndrom idag.

Boka mig för en föreläsning

Paula Tilli föreläser om Aspergers syndrom ur ett inifrånperspektiv.

Jag föreläser om Aspergers syndrom ur ett inifrånperspektiv. Skicka en förfrågan om föreläsning genom att fylla i det här webbformuläret.

Mina böcker

Köp min bok Att vara vuxen med Aspergers syndrom hos Gothia Fortbildning, Bokus eller Adlibris.

Låna min bok På ett annat sätt på biblioteken i Stockholm, Göteborg eller Malmö.

8 tankar kring ”Aftonbladet skriver om mig idag

 1. Mats

  Jag funderar på om du har någon sorts inofficiellt rekord i att medverka i tidningar och TV-program. Jag kommer inte på någon svensk aspergare som har medverkat i fler tidningar/TV-program än du har gjort.

  Svara
  1. Paula Tilli Inläggsförfattare

   Ja kanske, jag har aldrig tänkt på det faktiskt! Iofs har flera andra aspergare också varit med i tv och tidningar, som t ex Gunilla Gerland, Lotta och Jill men jag vet inte hur mycket de varit med i media jämfört med mig. Det är nog främst tack vare mina böcker jag varit med i media så mycket för böckerna har gjort att jag fått många förfrågningar.

   Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *