Angående mordet i USA

I förrgår skrev SvD och Metro om en kille som hade mördat människor i USA, och familjens talesperson skulle enligt tidningar ha sagt att killen hade behandats för sin “Asperger-sjukdom”. En föreläsarkollega till mig, Jill Carlberg Söderlund, skrev ett mycket läsvärt öppet brev till SvD angående myten om autism och massmord. Ett stort eloge till Jill!

 

 

 

Boka mig för en föreläsning

Paula Tilli föreläser om Aspergers syndrom ur ett inifrånperspektiv.

Jag föreläser om Aspergers syndrom ur ett inifrånperspektiv. Skicka en förfrågan om föreläsning genom att fylla i det här webbformuläret.

Mina böcker

Köp min bok Att vara vuxen med Aspergers syndrom hos Gothia Fortbildning, Bokus eller Adlibris.

Låna min bok På ett annat sätt på biblioteken i Stockholm, Göteborg eller Malmö.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *