Artikel om mig i Hemmets journal

Den här veckan finns en artikel om mig och min Aspergers syndrom att läsa i Hemmets journal. Igår fick jag hem ett exemplar av tidningen.

paula tilli

 

Boka mig för en föreläsning

Paula Tilli föreläser om Aspergers syndrom ur ett inifrånperspektiv.

Jag föreläser om Aspergers syndrom ur ett inifrånperspektiv. Skicka en förfrågan om föreläsning genom att fylla i det här webbformuläret.

Mina böcker

Köp min bok Att vara vuxen med Aspergers syndrom hos Gothia Fortbildning, Bokus eller Adlibris.

Låna min bok På ett annat sätt på biblioteken i Stockholm, Göteborg eller Malmö.

9 tankar kring ”Artikel om mig i Hemmets journal

 1. Mats

  Den genomsnittliga läsaren av Hemmets Journal är en kvinna 50+ som bor i en småstad någonstans i Sverige. Hemmets Journal har en upplaga på ungefär 200 000 ex. och kommer ut en gång i veckan.

  Svara
  1. Paula Tilli Inläggsförfattare

   Ja, precis! Läsarskaran är lite äldre där. Fast jag läser iofs Året Runt ibland, och där är också den genomsnittliga läsaren i ungefär samma åldersgrupp. Så jag tillhör nog undantag i min åldersgrupp som läser den tidningen 😉

   Svara
   1. Mats

    Jag har också läst Året Runt och Allers. Min mamma har prenumererat på tidningarna så det har hänt att jag har bläddrat i dem när jag har hälsat på och inte har haft något annat för mig. Halva tidningarna är recept, korsord, kärleksnoveller och reklam så det går snabbt att plöja igenom tidningarna. Jag är helt ointresserad av recept, löser aldrig korsord, tycker kärleksnovellerna är sliskiga och avskyr reklam. Jag läser en eller två artiklar sedan är jag klar. Jag betarbetar informationen i Allers och Året Runt blixtsnabbt trots att jag har Aspergers syndrom. 😉

    Svara
    1. Paula Tilli Inläggsförfattare

     Haha, jag avskyr också recept, korsord och kärleksnoveller (egentligen alla noveller för den delen ;)) Däremot gillar jag att läsa om livsöden, och sådant kan man ofta hitta i Året Runt.

     Svara
     1. Mats

      Jag gillar också att läsa om livsöden. I Allers, Året Runt eller i vilken tidning som helst. Men jag har inte orkat lyssna på sommarpratarna i Sveriges Radio även om en del berättar om sina livsöden. Jag är inte så förtjust i att lyssna på radio tror jag. Jag antar att jag blir trött i huvudet av att lyssna på ljud.

      Svara
  1. Paula Tilli Inläggsförfattare

   Jag tror tyvärr inte att numret finns att köpa i affärer längre, men du kan ringa och kolla med tidningen om de har något ex kvar. Jag kan också kolla med Ågesta om Eva skulle ha något ex så skulle du kanske kunna få en kopia av artikeln!

   Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *