Binero har problem igen

God morgon! Tyvärr strular Binero igen, och det var extremt lång tid att komma in till administrationspanelen. Sidorna laddas väldigt långsamt! Ni kanske minns att det var exakt samma problem i somras och det tog extremt mycket energi av mig och mycket lång tid att blogga när det inte fungerade.

Igår höll jag på att bli galen när jag skulle blogga för det fungerade inte som det skulle. Det korta blogginlägget tog orimligt mycket tid och energi av mig. Därför har jag blivit visare av erfarenheten och tänker vänta med att börja leverera blogginlägg igen när Binero fungerar som det ska! Vi får hålla tummarna för att det inte tar alltför lång tid! För några månader sedan tog det enormt många dagar 🙁

Boka mig för en föreläsning

Paula Tilli föreläser om Aspergers syndrom ur ett inifrånperspektiv.

Jag föreläser om Aspergers syndrom ur ett inifrånperspektiv. Skicka en förfrågan om föreläsning genom att fylla i det här webbformuläret.

Mina böcker

Köp min bok Att vara vuxen med Aspergers syndrom hos Gothia Fortbildning, Bokus eller Adlibris.

Låna min bok På ett annat sätt på biblioteken i Stockholm, Göteborg eller Malmö.

2 tankar kring ”Binero har problem igen

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *