Boken Inte en främling har kommit ut

Nu har boken Inte en främling – 41 berättelser om identitet och mångfald som bland annat jag är medförfattare till äntligen kommit ut! Boken har getts ut av Norstedt förlag. Den innehåller berättelser från kända och mindre kända personer om hur det är att känna sig som en främling i sitt eget land, och jag har bidragit med min berättelse om hur det varit för mig att växa upp med Aspergers syndrom. Boken kan köpas på bokus.se eller Akademibokhandeln.

20150313_203244

Boka mig för en föreläsning

Paula Tilli föreläser om Aspergers syndrom ur ett inifrånperspektiv.

Jag föreläser om Aspergers syndrom ur ett inifrånperspektiv. Skicka en förfrågan om föreläsning genom att fylla i det här webbformuläret.

Mina böcker

Köp min bok Att vara vuxen med Aspergers syndrom hos Gothia Fortbildning, Bokus eller Adlibris.

Låna min bok På ett annat sätt på biblioteken i Stockholm, Göteborg eller Malmö.

8 tankar kring ”Boken Inte en främling har kommit ut

  1. Pingback: Reklamfilm om boken Inte en främling | Paula Tilli

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *