Den första upplagan av min debutbok slutsåld!

Jag hade aldrig någonsin kunnat ana att min debutbok På ett annat sätt: mina erfarenheter av Aspergers syndrom – ett autismspektrumtillstånd (Sivart Förlag) skulle bli en sådan succé i både Sverige och Finland! I Sverige blev den första upplagan slutsåld på ca fyra månader, och just nu arbetar Sivart Förlag med en ny upplaga. Enligt tryckeriet kommer det vara klart runt vecka 25, så ni som kontaktat mig och frågat om boken får hålla ut lite till! 🙂

Om ni har bråttom så har Attentions  webbutik eventuellt några exemplar kvar. Eller om någon av er råkar kunna finska så går den finska versionen som Finn Lectura gett ut att beställa bland annat  här. Men annars kommer jag meddela er här i bloggen när den nya svenska upplagan kommit ut! 🙂

böcker

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Boka mig för en föreläsning

Paula Tilli föreläser om Aspergers syndrom ur ett inifrånperspektiv.

Jag föreläser om Aspergers syndrom ur ett inifrånperspektiv. Skicka en förfrågan om föreläsning genom att fylla i det här webbformuläret.

Mina böcker

Köp min bok Att vara vuxen med Aspergers syndrom hos Gothia Fortbildning, Bokus eller Adlibris.

Låna min bok På ett annat sätt på biblioteken i Stockholm, Göteborg eller Malmö.

2 tankar kring ”Den första upplagan av min debutbok slutsåld!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *