Föreläsning om Aspergers syndrom den 29:e april

Nu kan man återigen anmäla sig till min föreläsning om livet med Aspergers syndrom! På måndagen den 29:e april kommer jag föreläsa tillsammans med min kollega Amir Noajnas i Stockholm nära T-Centralen. Min föreläsning kommer att vara från klockan 9 till 12, och efter lunch kommer Amir ta över och bland annat prata om hur man kan hjälpa personer med funktionsnedsättningar ut i arbete. Han kommer även gå igenom relevant forskning på området. Jag kommer också vara kvar med Amir under hela eftermiddagen och delta i diskussionerna.

För er som anmäler er till hela dagen kommer dagen sluta senast klockan 16, men för er som endast vill lyssna på min föreläsning kommer dagen sluta klockan 12. Priset för att lyssna på enbart min föreläsning kommer att vara 280 kronor. För att delta i föreläsningen måste man anmäla sig i förväg, och det sista anmälningsdatumet är den 26:e april. Så ni som är nyfikna på Aspergers syndrom och autism har en ypperlig chans att anmäla er nu. Välkomna! 🙂

Boka mig för en föreläsning

Paula Tilli föreläser om Aspergers syndrom ur ett inifrånperspektiv.

Jag föreläser om Aspergers syndrom ur ett inifrånperspektiv. Skicka en förfrågan om föreläsning genom att fylla i det här webbformuläret.

Mina böcker

Köp min bok Att vara vuxen med Aspergers syndrom hos Gothia Fortbildning, Bokus eller Adlibris.

Låna min bok På ett annat sätt på biblioteken i Stockholm, Göteborg eller Malmö.

7 tankar kring ”Föreläsning om Aspergers syndrom den 29:e april

 1. Mathias Tillman

  Tack Paula, Jag har precis anmält mig! Lite förvirrad över var föreläsningen kommer vara dock – på hemsidan står det Klara södra Kyrkogata, men i mail bekräftelsen står det Korta gatan i Solna. Vilket är det som gäller?

  Svara
  1. Paula Tilli Inläggsförfattare

   Vad roligt att du kommer till föreläsningen! Då ses vi på måndag 🙂

   När det gäller föreläsningslokalen så uppmärksammade jag också samma sak nyss när jag såg bekräftelsen och blev mycket förvirrad själv! Jag har fått informationen att föreläsningen ska vara på Klara södra Kyrkogata bredvid T-Centralen, och det är där jag utgått ifrån att jag skulle föreläsa på måndag även om de flesta av mina andra föreläsningar varit på Korta gatan i Solna. Jag har skrivit till min chef och frågat på vilken av adresserna föreläsningen kommer att vara så att jag inte åker till fel lokal på måndag! Jag återkommer!

   Svara
   1. Mathias Tillman

    Jag frågade Amir och han sa att de skrivit fel i bekräftelsen – Klara södra Kyrkogatan är den rätta adressen. Vi ses på måndag! 🙂

    Svara
  1. Paula Tilli Inläggsförfattare

   Hej Sofi!

   Vad roligt att du vill vara med den 29:e! Nu blev jag lite osäker. Jag är nästan säker på att du ska då välja “IPS Nätverk”, alltså den som kostar 960 kronor och är den 29:e april! Men jag mejlar till min kollega med en gång och ber honom kontakta dig via mejl så att du får rätt information.

   Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *