Föreläsning om mitt liv med Aspergers syndrom den 19 januari

Share Button

På lördagen den 26:e januari 2019 kommer jag föreläsa om mitt liv med Aspergers syndrom på Ringaby Gård utanför Örebro mellan klockan 15 och 17. Jag kommer att berätta allmänt om Aspergers syndrom och autism med utgångspunkten mina egna erfarenheter samt ge tips om bemötande. Precis som alltid kommer jag hålla en frågestund i slutet. Kostnaden för föreläsningen är 550 kronor inklusive fika. Sista anmälningsdag är den 20:e januari men det går naturligtvis bra att anmäla sig redan nu för att bli säkrad en plats! Anmälan görs till arrangören ringaby@hotmail.com eller till telefonnummer 0709600516. Hoppas vi ses! 🙂

Share Button

Boka mig för en föreläsning

Paula Tilli föreläser om Aspergers syndrom ur ett inifrånperspektiv.

Jag föreläser om Aspergers syndrom ur ett inifrånperspektiv. Skicka en förfrågan om föreläsning genom att fylla i det här webbformuläret.

Mina böcker

Köp min bok Att vara vuxen med Aspergers syndrom hos Gothia Fortbildning, Bokus eller Adlibris.

Låna min bok På ett annat sätt på biblioteken i Stockholm, Göteborg eller Malmö.

2 reaktion på “Föreläsning om mitt liv med Aspergers syndrom den 19 januari

 1. Mats

  Kostnaden för föreläsningen är 550 kronor inklusive fika.

  Jag tror du menar att kostnaden för föreläsningen inklusive fika är 550 kronor. Det låter konstigt att man som en del av kostnaden för föreläsningen även ska betala arrangörens fika.

  Svara
  1. Paula Tilli Inläggsförfattare

   Haha, tack och lov behöver inte åhörarna betala för arrangörens fika! 🙂 Men betyder inte 550 kronor inklusive fika att kostnaden även inkluderar fikat? Om åhörarna skulle betala kostnaden för arrangörens fika så trodde jag att man skulle skriva “kostnaden är 550 kronor exklusive fika”. För ibland kan kostnaden vara “1000 kronor inlusive moms” och då betyder det ju att man inte behöver betala moms utan priset innefattar momsen. Är det inte samma sak när det gäller fika? Vad intressant! Men moms och fika är nog olika saker 😉

   Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *