Föreläsning på Åsö Vuxengymnasium

Åsö3

Idag föreläste jag på Åsö Vuxengymnasium inom projektet Vägar till jobb. Projektets syfte är att informera arbetsgivare om vilka fördelar det finns att anställa en person med Asperger samt ge konkreta tips och metoder hur man kommer förbi de utmaningar som kan uppstå på arbetsplatsen. Jag föreläste på exakt samma ställe förra månaden, och eftersom de hade varit så nöjda, ville de ha en ny föreläsning idag. Precis som förra gången, gick föreläsningen jättebra! Det var en ganska liten publik, ca 10 personer, och då finns det mer utrymme för diskussion.

Precis som förra gången, råkade jag först gå vilse i korridorerna. Först hittade jag inte till föreläsningssalen, och efter föreläsningen hittade jag inte ut. Det är så typiskt mig! I likhet med många andra med Aspergers syndrom har jag nämligen dåligt lokalsinne. Jag måste vara på ett ställe flera gånger innan jag hittar dit, och jag måste koncentrera mig fullt ut när jag går. Har jag tänkt på någonting annat när jag gått, hittar jag definitivt inte, oavsett om jag varit på stället 1 eller 5 gånger tidigare! Och när det är så många våningar med flera rum som ser likadana ut, blir det kaos i min hjärna. Jag lyckas aldrig registrera när, var och hur många gånger jag svängt till höger och vänster. Vilken tur att det oftast finns snälla människor som hjälper mig, vad skulle jag göra utan dem? Facebook smileys Kärlek

 

 

 

 

Boka mig för en föreläsning

Paula Tilli föreläser om Aspergers syndrom ur ett inifrånperspektiv.

Jag föreläser om Aspergers syndrom ur ett inifrånperspektiv. Skicka en förfrågan om föreläsning genom att fylla i det här webbformuläret.

Mina böcker

Köp min bok Att vara vuxen med Aspergers syndrom hos Gothia Fortbildning, Bokus eller Adlibris.

Låna min bok På ett annat sätt på biblioteken i Stockholm, Göteborg eller Malmö.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *