Glad påsk!

Jag vill passa på att önska er alla glad påsk! Eftersom jag gjort mycket mer än vad jag brukar den senaste tiden och jag har sovit mindre tänkte jag ta en bloggpaus under påsken för att vila upp mig. Hoppas ni får en härlig påsk, alla mina bloggläsare! Vi hörs efter påskhelgen 🙂

Boka mig för en föreläsning

Paula Tilli föreläser om Aspergers syndrom ur ett inifrånperspektiv.

Jag föreläser om Aspergers syndrom ur ett inifrånperspektiv. Skicka en förfrågan om föreläsning genom att fylla i det här webbformuläret.

Mina böcker

Köp min bok Att vara vuxen med Aspergers syndrom hos Gothia Fortbildning, Bokus eller Adlibris.

Låna min bok På ett annat sätt på biblioteken i Stockholm, Göteborg eller Malmö.

16 tankar kring ”Glad påsk!

 1. M.C. orolig anhörig

  Glad Påsk till dig fina Paula! Vila nu upp dig ordentligt och sov så mycket du behöver 🙂 ! Tack för alla dina underbara och lärande insikter, som du delar med dig av till oss – tack vare dig så kan jag bemöta min nära anhörig med AS på ett mycket bättre sätt och vi har fått en mycket bättre relation istället för den låsta situation som vi tidigare hade. /Påskkram

  Svara
  1. Paula Tilli Inläggsförfattare

   Ån tack, jag har vilat upp mig under hela påskhelgen! Vad bra att mina inlägg har hjälpt dig så mycket, jag blir jätteglad 🙂 Kram

   Svara
 2. Gunilla Ranebo Noren

  Hej!
  Önskar dig också en skön påsk. Jag heter Gunilla och har en pojk på 25 med aspberger. Håller på att läsa din andra bok nu. Vill bara säga att det är skönt att läsa allt du skriver. Tack för att du givit ut dem. Med vänlig hälsning Gunilla

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *