Idag kommer jag berätta om Aspergers syndrom i radio

Idag kommer ni som kan finska höra mig berätta om asperger och min nya bok Att vara vuxen med Aspergers syndrom i Sverigesradios finskspråkiga kanals eftermiddagsprogram som sänds från 13 till 14:45. Min del kommer att börja ungefär vid 13:15 och kommer att vara ungefär 20 minuter. Tyvärr kommer hela programmet vara på finska, så endast ni som förstår finska kommer att kunna följa programmet. Programmet kan bland annat lyssnas på Sisuradios hemsida eller Sveriges Radio-play appen.

Nu bär det av mot Radiohuset! 🙂

Boka mig för en föreläsning

Paula Tilli föreläser om Aspergers syndrom ur ett inifrånperspektiv.

Jag föreläser om Aspergers syndrom ur ett inifrånperspektiv. Skicka en förfrågan om föreläsning genom att fylla i det här webbformuläret.

Mina böcker

Köp min bok Att vara vuxen med Aspergers syndrom hos Gothia Fortbildning, Bokus eller Adlibris.

Låna min bok På ett annat sätt på biblioteken i Stockholm, Göteborg eller Malmö.

1 tanke kring ”Idag kommer jag berätta om Aspergers syndrom i radio

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *