Imorgon kommer jag prata om asperger i finsk tv!

Imorgon kväll klockan 20:05 svensk tid kommer jag berätta om hur det är att ha Aspergers syndrom i finsk tv i direktsändning, och programmet går att se på Yle-Arenan. Programmet heter Fredag (Perjantai på finska). Tyvärr kommer hela programmet vara på finska, och eftersom det är direktsändning kommer det inte finnas någon svensk text, så endast ni som kan finska kommer att kunna följa programmet.

Jag har haft mer än vanligt den här veckan. Imorgon kommer jag flyga till Tammerfors i Finland där programmet kommer att sändas, och i bästa fall kommer jag hinna åka till hotellet från flygplatsen och lämna resväskan där samt vila en stund, men annars kommer jag åka direkt från flygplatsen till TV-huset. På lördag kommer jag flyga tillbaka till Stockholm, och när mitt flyg landat på Arlanda måste jag åka direkt därifrån med min resväska till ett bröllop jag blivit bjuden på här i Stockholm. Bli alltså inte oroliga om uppdateringarna i bloggen blir lite glesare än vanligt den här veckan! 🙂 Efter att jag hämtat mig från Finlandsresan och bröllopet kommer jag så klart skriva ett blogginlägg om allt och berätta för er hur det gick i Tammerfors.

Boka mig för en föreläsning

Paula Tilli föreläser om Aspergers syndrom ur ett inifrånperspektiv.

Jag föreläser om Aspergers syndrom ur ett inifrånperspektiv. Skicka en förfrågan om föreläsning genom att fylla i det här webbformuläret.

Mina böcker

Köp min bok Att vara vuxen med Aspergers syndrom hos Gothia Fortbildning, Bokus eller Adlibris.

Låna min bok På ett annat sätt på biblioteken i Stockholm, Göteborg eller Malmö.

8 tankar kring ”Imorgon kommer jag prata om asperger i finsk tv!

 1. Thomas

  Det där låter som en mardröm för mig , och dessutom ett bröllop direkt när du kommer hem . Du får nog vila minst en månad efter en sådan resa

  Svara
  1. Paula Tilli Inläggsförfattare

   Ja det har vekligen varit jättemycket! Nu har jag legat i sängen i princip hela tiden i två dagar efter tv:n och bröllopet och jag har fortfarande inte återhämtat mig. Men jag antar att min kropp behöver vilan för jag börjar så småningom må lite bättre och jag orkade till och med logga in i bloggen nu 🙂

   Svara
  1. Paula Tilli Inläggsförfattare

   Ja det får du göra! 🙂 Men isåfall får du gå en extraintensiv kurs för klippet kommer nog inte vara kvar på nätet jättelänge 😉

   Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *