Kommentarer som hamnat i skräppostmappen

Som jag skrev förra året, har vissa av kommentarer hamnat i skräppostmappen. Jag försöker gå igenom skräppostmappen regelbundet och publicera de kommentarer som råkat hamna där, men om någon av er kommenterat min blogg den senaste tiden och kommentaren inte blivit publicerad, ber jag hemskt mycket om ursäkt om jag missat kommentaren! Jag försöker självklart göra mitt bästa att ingen av era kommentarer hamnar där! 🙂

Boka mig för en föreläsning

Paula Tilli föreläser om Aspergers syndrom ur ett inifrånperspektiv.

Jag föreläser om Aspergers syndrom ur ett inifrånperspektiv. Skicka en förfrågan om föreläsning genom att fylla i det här webbformuläret.

Mina böcker

Köp min bok Att vara vuxen med Aspergers syndrom hos Gothia Fortbildning, Bokus eller Adlibris.

Låna min bok På ett annat sätt på biblioteken i Stockholm, Göteborg eller Malmö.

2 tankar kring ”Kommentarer som hamnat i skräppostmappen

 1. Mats

  Jag tror alla mina kommentarer har blivit publicerade men jag vet att var och varannan kommentar jag postade försvann förut. Jag gissar att problemet beror på att spamfiltret är för restriktivt inställt. Det kan vara svårt att hitta en bra balans mellan att filtrera bort spam utan att filtrera bort riktiga kommentarer.

  Svara
  1. Paula Tilli Inläggsförfattare

   Ja exakt, så är det! Jag får otroligt många spamkommentarer och som tur är hamnar många av dessa kommentarer automatiskt i skräppostmappen.

   Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *