Minisemester i Stockholms skärgård

De här dagarna har jag varit hemma hos min föreläsaragent Lotta och planerat höstens föreläsningar tillsammans med henne. Hon bor i Stockholms skärgård, så det har samtidigt varit en trevlig minisemester för mig.

Jag har t om klarat av att sova över hos henne, vilket absolut inte är någon självklarhet när det gäller mig eftersom jag inte tycker om att sova över hos andra. Men Lotta har liksom jag Aspergers syndrom, och därför förstår hon mitt behov av 12 timmars nattsömn och andra speciella behov. Jag har haft roliga men intensiva dagar hemma hos henne.

20150625_191605

Boka mig för en föreläsning

Paula Tilli föreläser om Aspergers syndrom ur ett inifrånperspektiv.

Jag föreläser om Aspergers syndrom ur ett inifrånperspektiv. Skicka en förfrågan om föreläsning genom att fylla i det här webbformuläret.

Mina böcker

Köp min bok Att vara vuxen med Aspergers syndrom hos Gothia Fortbildning, Bokus eller Adlibris.

Låna min bok På ett annat sätt på biblioteken i Stockholm, Göteborg eller Malmö.

4 tankar kring ”Minisemester i Stockholms skärgård

   1. Mats

    Det verkar jobbigt att bo ute i skärgården men det kanske är lugnt och stilla jämfört med att bo i stan.

    Svara
    1. Paula Tilli Inläggsförfattare

     Om jag hade körkort och bil, skulle jag nog trivas där ganska bra, tror jag, iaf på somrarna. Om man har bil, gör det inte så mycket att det inte finns några affärer i närheten och man kommer ändå rätt så snabbt in till Stockholm. Men om man är beroende av att åka kommunalt, skulle det nog bli jobbigt.

     Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *