Nu bär det av mot Danmark

Nu kommer jag flyga till Danmark i några dagar för att föreläsa och att delta i en stor autism konferens. Vissa människor som jag lärde känna när jag föreläste i Kuwait, bland annat Stephen, kommer också att delta i konferensen. Eftersom det kommer att vara mycket människor och mycket socialt samspel tycker jag att det känns tryggt att Stephen kommer att vara där så att jag har någon jag känner sedan innan. 

Jag får se om jag kommer att kunna uppdatera bloggen från Danmark även om det är målet. Men om jag inte kan eller hinner göra det så kommer jag skriva nästa inlägg senast på måndag när jag är tillbaka 🙂

Boka mig för en föreläsning

Paula Tilli föreläser om Aspergers syndrom ur ett inifrånperspektiv.

Jag föreläser om Aspergers syndrom ur ett inifrånperspektiv. Skicka en förfrågan om föreläsning genom att fylla i det här webbformuläret.

Mina böcker

Köp min bok Att vara vuxen med Aspergers syndrom hos Gothia Fortbildning, Bokus eller Adlibris.

Låna min bok På ett annat sätt på biblioteken i Stockholm, Göteborg eller Malmö.

6 tankar kring ”Nu bär det av mot Danmark

    1. Paula Tilli Inläggsförfattare

      Jag tyckte också att det var jätteroligt att ha någon där som jag kände sen tidigare och som jag kunde umgås med! 🙂 Och föreläsningen i Danmark gick jättebra! Det som däremot var en lite större utmaning för mig var de sociala aktiviteterna och ibland den höga ljudnivån, men jag klarade det 🙂

      Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *