Nu bär det av mot Kuwait City!

Nu är äntligen den stora dagen här, alltså dagen då jag ska flyga till Kuwait för att föreläsa om Aspergers syndrom. Eftersom mitt flyg går så här tidigt på morgonen, sov jag på Clarions Hotell på Arlanda inatt. Kl 9:40 kommer mitt plan att lyfta mot Frankfurt där jag kommer att ha planbyte och några timmars väntetid innan jag äntligen flyger mot Kuwait City. Runt 20 svensk tid kommer jag landa på flygplatsen i Kuwait.

Eftersom mina resväskor kommer att undersökas noggrant på flygplatsen för att säkerställa att jag bland annat inte försöker smuggla med mig alkohol, griskött, porr eller något annat otillåtet i mina resväskor, kommer det dock troligen dröja ett tag innan jag kommer till hotellet.

Min föreläsning kommer att vara den 13 november, alltså på torsdag. Jag kollade på konferensprogrammet och såg att många andra föreläsare kommer att vara psykologer och liknande. På någon föreläsningsbeskrivning kom t om ordet “treatment”, alltså “behandling” upp, så återstå att se om de andra föreläsarna kommer att dela min syn, dvs att vi som har Aspergers syndrom och autism bör bli  accepterade som vi är, eller om de har en annan åsikt om frågan.

Mitt mål är att fortsätta blogga som vanligt från Kuwait, men jag kan inte lova något. Dels vet jag inte om återkomsten till vissa västerländska webbsidor som t ex min blogg kommer att vara blockerad, och dels har jag ingen aning om dagarnas program. Så om ni inte skulle höra något från mig på en vecka, behöver ni alltså inte oroa er. Om ni däremot inte skulle höra något från mig senast nästa söndag, då kan det däremot vara dags för oro! 😉

Boka mig för en föreläsning

Paula Tilli föreläser om Aspergers syndrom ur ett inifrånperspektiv.

Jag föreläser om Aspergers syndrom ur ett inifrånperspektiv. Skicka en förfrågan om föreläsning genom att fylla i det här webbformuläret.

Mina böcker

Köp min bok Att vara vuxen med Aspergers syndrom hos Gothia Fortbildning, Bokus eller Adlibris.

Låna min bok På ett annat sätt på biblioteken i Stockholm, Göteborg eller Malmö.

12 tankar kring ”Nu bär det av mot Kuwait City!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *