Nu börjar den galna veckan!

Nu börjar den galna veckan. Jag är på Arlanda och ska strax flyga till Luleå. Från Luleå flygplats kommer jag först ta en buss in till stan, sedan efter ett par timmar en buss till Kalix där det blir bussbyte till Övertorneå. Idag är det alltså bara resa, resa och resa. Jag åkte hemifrån kl 9, och kommer att vara framme i Övertorneå strax innan 20.

Framme på hotellet kommer jag endast hinna duscha, därefter kommer jag behöva lägga mig direkt för imorgon bitti föreläser jag om Aspergers syndrom i arbetslivet för personalen på Iris Hadar. Efter föreläsningen åker jag hem och kommer att vara tillbaka i Stockholm imorgon kväll. Så idag och imorgon blir det bara att resa och föreläsa!

20150223_112756

Boka mig för en föreläsning

Paula Tilli föreläser om Aspergers syndrom ur ett inifrånperspektiv.

Jag föreläser om Aspergers syndrom ur ett inifrånperspektiv. Skicka en förfrågan om föreläsning genom att fylla i det här webbformuläret.

Mina böcker

Köp min bok Att vara vuxen med Aspergers syndrom hos Gothia Fortbildning, Bokus eller Adlibris.

Låna min bok På ett annat sätt på biblioteken i Stockholm, Göteborg eller Malmö.

2 tankar kring ”Nu börjar den galna veckan!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *