Ny bok om Aspergers syndrom

En av mina bloggläsare, Helene, har skrivit en bok på norska om hur det är att leva med Aspergers syndrom. Hennes bok heter: “Knapp nok: jenteliv med Aspergers syndrom.” Jag har inte läst boken men den låter spännande! 🙂 Helene har också recenserat min bok på sin blogg.

Boka mig för en föreläsning

Paula Tilli föreläser om Aspergers syndrom ur ett inifrånperspektiv.

Jag föreläser om Aspergers syndrom ur ett inifrånperspektiv. Skicka en förfrågan om föreläsning genom att fylla i det här webbformuläret.

Mina böcker

Köp min bok Att vara vuxen med Aspergers syndrom hos Gothia Fortbildning, Bokus eller Adlibris.

Låna min bok På ett annat sätt på biblioteken i Stockholm, Göteborg eller Malmö.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *