Projektet Vägar till jobb söker intervjupersoner

Projektet Vägar till jobb som jag jobbar i är ett treårigt projekt som startades i november 2012. Projektets syfte är att informera arbetsgivare om vilka fördelar det innebär att anställa en person med Aspergers syndrom samt leverera konkreta tips på hur man kan hantera de utmaningar som kan uppstå på en arbetsplats.

Nu söker projektet intervjupersoner, antingen dig som har Aspergers syndrom och är ute i arbetslivet eller arbetsgivare och kollegor som vill bidra med sitt perspektiv. Vid intresse, mejla emma.nilsson@attention-riks.se. Mer information finns att läsa här.

Jag tänkte också passa på att påminna er om att arbetsplatser har möjlighet att boka mig eller någon annan av våra informatörer för en kostnadsfri projektföreläsning om Aspergers syndrom. Om din arbetsplats skulle vara intresserad av en sådan föreläsning, kontakta mig via kontaktformuläret på min hemsida.

Innan jag kan tacka ja till en projektföreläsning, måste jag ha projektledarens godkännande. Flera veckor under höstterminen 2014 börjar nu bli fullbokade med föreläsningar så jag kan inte garantera att jag kan komma på önskat datum och tid. Med tanke på rese- och övernattningskostnader kan jag inte garantera att det blir just jag som får uppdraget om arbetsplatsen ligger långt från Storstockholm och projektet har någon annan informatör som bor i närheten. 

Detta gratiserbjudande om föreläsningar gäller endast arbetsplatser. Observera att projektföreläsningen endast handlar om Aspergers syndrom ur en arbetslivssynvinkel och föreläsningen har en färdig mall. Andra ställen kan naturligtvis också anlita mig för en vanlig föreläsning om Aspergers syndrom utanför projektet, men då blir det ingen gratis projektföreläsning. Då skräddarsyr jag gärna föreläsningen efter era önskemål. Kontakta mig för mer information. 

Boka mig för en föreläsning

Paula Tilli föreläser om Aspergers syndrom ur ett inifrånperspektiv.

Jag föreläser om Aspergers syndrom ur ett inifrånperspektiv. Skicka en förfrågan om föreläsning genom att fylla i det här webbformuläret.

Mina böcker

Köp min bok Att vara vuxen med Aspergers syndrom hos Gothia Fortbildning, Bokus eller Adlibris.

Låna min bok På ett annat sätt på biblioteken i Stockholm, Göteborg eller Malmö.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *