Sista anmälningsdag till min föreläsning

Idag är sista anmälningsdag till min föreläsning om Aspergers syndrom. Föreläsningen kommer att vara på måndagen den 29:e april mellan klockan 9 och 12 i Stockholm nära T-Centralen! Ni som hittills anmält er fick tyvärr fel adress i bokningsbekräftelsen. Det står felaktigt i bekräftelsen att föreläsningen skulle vara i Solna, men den rätta adressen är alltså Klara Södra Kyrkogata 20 i Stockholm och inget annat.

Om ni är fler som vill komma på föreläsningen finns det fortfarande många lediga platser! I skrivande stund är det 12-14 anmälda, så det kommer att bli en mindre tillställning och därför kommer det också bli mer utrymme för frågor. Vid större tillställningar har jag oftast ingen möjlighet att prata med alla som vill prata med mig under pauserna och efter föreläsningen, men eftersom det blir en så liten tillställning på måndag så kommer det alltså bli möjligt den här gången!

För er som endast vill lyssna på min föreläsning kan anmäla er via denna länk. Det är bara att skrolla ner på sidan tills ni hittar rubriken “Föreläsningen med Paula Tilli”. Priset blir 280 kronor exklusive moms. För er som även vill vara med på eftermiddagen när min kollega Amir Noajnas kommer att prata om hur man hjälper ut personer med funktionsnedsättningar i arbetslivet kan istället anmäla er via den här länken. Priset för hela dagen kommer att vara 960 SEK exklusive moms. Jag kommer att stanna kvar hela eftermiddagen med Amir och delta i diskussionerna. Eftermiddagsdelen passar bra för er som är yrkesverksamma och hjälper arbetssökande ut i arbetslivet. Hoppas vi ses på måndag! 🙂

Boka mig för en föreläsning

Paula Tilli föreläser om Aspergers syndrom ur ett inifrånperspektiv.

Jag föreläser om Aspergers syndrom ur ett inifrånperspektiv. Skicka en förfrågan om föreläsning genom att fylla i det här webbformuläret.

Mina böcker

Köp min bok Att vara vuxen med Aspergers syndrom hos Gothia Fortbildning, Bokus eller Adlibris.

Låna min bok På ett annat sätt på biblioteken i Stockholm, Göteborg eller Malmö.

6 tankar kring ”Sista anmälningsdag till min föreläsning

  1. Paula Tilli Inläggsförfattare

   Vad roligt att du kommer på måndag 🙂 Imorgon lördag kommer jag föreläsa i Stockholms skärgård men den föreläsningen är endast till för anställda i Stockholms stad och därför kunde jag inte bjuda in utomstående på den föreläsningen. Därför är det kul att du kunde komma på måndagens föreläsning istället!

   Svara
   1. Mathias Tillman

    Kommer ihåg att du berättade om det – vad kul att du får komma ut i skärgården lite. Hoppas det går bra! 🙂

    Svara
  1. Paula Tilli Inläggsförfattare

   Hoppas du kan komma vid något annat tillfälle. Det är synd att föreläsningen är på förmiddagen för det är många som jobbar vid den tiden. På kvällarna brukar det vara betydligt fler som kan komma.

   Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *