Tävla och vinn min bok

Den här veckan får ni läsa om mig och min Aspergers syndrom i tidningen Året Runt! Ni har även en chans att tävla och vinna ett ex av min bok På ett annat sätt: mina erfarenheter av Aspergers syndrom: ett autismspektrumtillstånd (Sivart Förlag, 2013).

20150310_213124

Boka mig för en föreläsning

Paula Tilli föreläser om Aspergers syndrom ur ett inifrånperspektiv.

Jag föreläser om Aspergers syndrom ur ett inifrånperspektiv. Skicka en förfrågan om föreläsning genom att fylla i det här webbformuläret.

Mina böcker

Köp min bok Att vara vuxen med Aspergers syndrom hos Gothia Fortbildning, Bokus eller Adlibris.

Låna min bok På ett annat sätt på biblioteken i Stockholm, Göteborg eller Malmö.

8 tankar kring ”Tävla och vinn min bok

 1. Johan

  Wow! Är det verkligen du på den där bilden? Du är definitivt väldigt vacker!! Gratulerar till publiceringen, det var ett mycket bra tillfälle att sprida information om Aspergers syndrom till en större publik.

  Svara
  1. Paula Tilli Inläggsförfattare

   Tack så mycket! 🙂 Ja, det är jag på bilden, och den är tagen i december 2014, alltså för 3 månader sen. Jag får ofta höra att jag ser olika ut på varje bild, men om det stämmer eller inte har jag ingen aning om 😉

   Svara
 2. Salalalalallad

  Har inte kommit upp på hemsidan än. Får väl avvakta. 🙂
  Går det att köpa tidningen i butik annars?

  Svara
  1. Paula Tilli Inläggsförfattare

   Jag tror inte att Året Runt kommer att lägga upp artikeln på deras hemsida faktiskt, de flesta tidningar brukar inte lägga ut sådana här artiklar för de vill ju att människor ska köpa tidningen istället 😉 Men jag tror absolut att tidningen går att köpa i butik! Om du hittar Året Runt i butik, kolla gärna isåfall att jag verkligen är med i det numret för jag vet inte vilket datum tidningen säljs i butik. Men jag fick hem ett ex i brevlådan igår.

   Svara
 3. Fredrik Eriksson

  Du är en bra förebild och lysande stjärna för oss med AS Paula 😉 Bra att du kan sprida informationen även till en äldre läsekrets i och med ditt reportage i tidningen. Jag har för mig att Sofia från Ågesta också deltog i den tidningen gför många år sedan.
  Hur gör man för att delta i tävlingen om din bok?

  Svara
  1. Paula Tilli Inläggsförfattare

   Ett stort tack, Fredrik! 🙂 Ja, det är nog många äldre personer som läser Året Runt. Min mamma prenumererar faktiskt på det, de skickar det till henne i Finland. Hon läser tidningen för att uppråtthålla sin svenska så att hon inte glömmer språket. Sofia har inte varit med i Året Runt vad jag vet, men däremot var hon en gång i Allers. Men jag kan ha fel!

   Jag får tyvärr inte skriva tävlingsreglerna i bloggen eftersom det är Året Runt som arrangerar tävlingen. Men reglerna står i tidningen! Om du köper tidningen, kolla gärna för säkerhets skull att det är rätt nummer så att du inte köper tidningen i onödan.

   Svara
  1. Paula Tilli Inläggsförfattare

   Vad tråkigt! Nu vet jag inte om Året Runt säljs alls i Norge i större affärer som säljer utländska tidningar, men om inte så kan du mejla till Året Runts redaktion och fråga om de skulle kunna skicka tidningen till dig. Här finns kontaktuppgifterna till redaktionen:

   http://aretrunt.se/kontakt/

   Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *