Tillfällig bloggpaus p.g.a. tekniska problem

Jag har den senaste tiden haft vissa tekniska problem på bloggen, vilket även många av mina bloggläsare uppmärksammat och stört sig på. Jag har uppmärksammat min arbetsgivare om problemet, och jag hoppas verkligen att de kan fixa allt så fort som möjligt. Jag har bestämt mig för att avvakta med att skriva nya blogginlägg tills problemen är fixade, men däremot kan ni fortfarande lämna kommentarer och ställa frågor om asperger på kommentarsfälten! Jag kommer att svara på bloggkommentarer även om jag väntar med att skriva nya blogginlägg än så länge.

Boka mig för en föreläsning

Paula Tilli föreläser om Aspergers syndrom ur ett inifrånperspektiv.

Jag föreläser om Aspergers syndrom ur ett inifrånperspektiv. Skicka en förfrågan om föreläsning genom att fylla i det här webbformuläret.

Mina böcker

Köp min bok Att vara vuxen med Aspergers syndrom hos Gothia Fortbildning, Bokus eller Adlibris.

Låna min bok På ett annat sätt på biblioteken i Stockholm, Göteborg eller Malmö.

4 tankar kring ”Tillfällig bloggpaus p.g.a. tekniska problem

 1. flitigalisa

  Jag har i alla fall inte upplevt några tekniska problem när jag gått på bloggen och då har jag kikat in regelbundet sedan du startade bloggpausen. Ser med förväntan fram emot dina kommande inlägg.
  / Trevlig helg

  Svara
  1. Paula Tilli Inläggsförfattare

   Det största problemet jag upplevde var säkerhetscertifikatet men det som många störde sig på efter att det hade blivit fixat var att bannern inte kom med när jag delade inläggen på facebook och det såg konstigt ut. Men nu är allt fixat och jag kommer att börja igen på en ny kula 🙂

   Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *