Träff med Johanna Svenningsson

Idag tog jag en fika med bloggerskan Johanna Svenningsson. Vi har aldrig träffats förut, men eftersom våra bloggar handlar om samma ämne och vi båda har många liknande erfarenheter av att leva med Aspergers syndrom, tyckte vi att det skulle vara roligt att träffas i verkligheten. Och vi hade hur mycket som helst att prata om, t om så pass att vi bestämde oss för att stanna i stan efter fikat och äta middag tillsammans. Det var en jätterolig dag 🙂

20150419_173504

Boka mig för en föreläsning

Paula Tilli föreläser om Aspergers syndrom ur ett inifrånperspektiv.

Jag föreläser om Aspergers syndrom ur ett inifrånperspektiv. Skicka en förfrågan om föreläsning genom att fylla i det här webbformuläret.

Mina böcker

Köp min bok Att vara vuxen med Aspergers syndrom hos Gothia Fortbildning, Bokus eller Adlibris.

Låna min bok På ett annat sätt på biblioteken i Stockholm, Göteborg eller Malmö.

4 tankar kring ”Träff med Johanna Svenningsson

  1. Paula Tilli Inläggsförfattare

   Haha, tyvärr inte 😀 Men här i Stockholm spelar det inte lika stor roll för här finns många restauranger som serverar bufféer, vilket är nästan samma sak som egen matlåda för man får plocka själv. Egen matlåda är alltid bäst och jag har ofta med mig en kylväska, men idag hade jag inte det för jag var inte beredd på att jag skulle stanna i stan så länge! 🙂

   Svara
  1. Paula Tilli Inläggsförfattare

   Ja, det är riktigt kul! Johannas blogg är alltid lika intressant att läsa, och det var lika intressant och roligt att träffa henne i verkligheten 🙂

   Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *