Välkomna till min öppna föreläsning om Aspergers syndrom!

På tisdagen den 7 oktober mellan kl 18 och 20:30 kommer jag föreläsa om Aspergers syndrom ur ett inifrånperspektiv på Carlssons skola i Stockholm. Adress till föreläsningslokalen Kommendörsgatan 31 (T-bana Östermalmstorg, uppgång Sibyllegatan). Pris för privatpersoner 375 kr inklusive moms, och man kan anmäla sig på Medalgons hemsida fram till föreläsningens start. Efteranmälan på plats.

Med reservation för slutförsäljning kommer min bok På ett annat sätt: mina erfarenheter av Aspergers syndrom – ett autismspektrumtillstånd finnas att köpa till pris av 200 kr, och det finns en möjlighet att få boken signerad om man önskar. Annars kommer jag även ha en öppen föreläsning i Västerås den 15 oktober mellan kl 18 och 20:30. Hoppas vi ses! 🙂

Boka mig för en föreläsning

Paula Tilli föreläser om Aspergers syndrom ur ett inifrånperspektiv.

Jag föreläser om Aspergers syndrom ur ett inifrånperspektiv. Skicka en förfrågan om föreläsning genom att fylla i det här webbformuläret.

Mina böcker

Köp min bok Att vara vuxen med Aspergers syndrom hos Gothia Fortbildning, Bokus eller Adlibris.

Låna min bok På ett annat sätt på biblioteken i Stockholm, Göteborg eller Malmö.

9 tankar kring ”Välkomna till min öppna föreläsning om Aspergers syndrom!

 1. Matte

  redan sett till att boka åt mig och kompis den 15:e i v-ås hihi 😀 … GUUDD!!! vad spännande längtar ^^

  Svara
 2. Gösta

  Jag skulle gärna höra din föreläsning, men det är för svårt för mig att ta mig till Stockholm.

  Men jag önskar dig lycka till, jag är övertygad om att det blir en bra föreläsning.

  Svara
  1. Paula Tilli Inläggsförfattare

   Tack Gösta! Jag förstår att det blir svårt för dig att ta dig till Stockholm om du bor långt borta. Men vem vet, kanske kommer jag ha en öppen föreläsning i din hemstad någon gång i framtiden 🙂

   Svara
   1. Gösta

    Jag bor inte särskilt långt från Stockholm, bara några mil utanför Norrtälje, men efter min stroke är alla resor längre än 15-20 minuter väldigt besvärliga, jag blir yr och förvirrad och tappar bort mig.

    Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *