Viktig information till alla: kontaktformuläret har inte fungerat

Igår gjorde jag en mindre trevlig upptäckt: kontaktformuläret på min hemsida fungerade inte och har troligen inte gjort det på några dagar. Nu är problemet fixat, men ni som har skickat föreläsningsförfrågningar till mig under de senaste dagarna får hemskt gärna kontakta mig igen! Era meddelanden har nämligen aldrig nått mig.

Hade varit bättre om hemsidan hade legat helt nere

Det allra värsta är att det ser ut som att kontaktformuläret har fungerat: när man har skrivit till mig och klickat på Skicka-knappen, har man fått en bekräftelse som tackar för meddelandet och det har stått att meddelandet har blivit skickat. Men det stämmer alltså inte! Det hade varit bättre om hemsidan hade legat totalt nere för då hade man åtminstone kunnat förstå att det inte har gått att kontakta mig för tillfället. Men nu har det sett ut som att formuläret har fungerat som vanligt!

Det hade varit tyst under de senaste par dagarna

Det som fick mig att fatta misstankar igår var att jag inte hade fått ett enda meddelande till min inkorg via kontaktformuläret under de senaste par dagarna. Jag tyckte att det var konstigt för dels brukar jag få en del skräppost dagligen men sedan är det även många verksamheter som börjar planera för vårens föreläsningar och utbildningar så här års och kontaktar mig därför via kontaktformuläret. Men under de senaste par dagarna hade det alltså varit helt tyst.

Typiskt att detta händer just nu

När jag testade kontaktformuläret själv, upptäckte jag till min förskräckelse att meddelandet som jag skrev till mig själv aldrig nådde min inkorg. Jag testade om och om igen vid olika tider på dygnet med samma resultat: dessa meddelanden nådde aldrig mig! Och detta alltså trots att det har sett ut för avsändaren som att jag skulle fått meddelandet. Typiskt att detta händer just nu när det är extramånga som hör av sig!

Kontakta gärna mig igen

Som sagt: ni som har försökt boka mig för en föreläsning eller skickat offertförfrågningar till mig under de senaste dagarna men inte fått svar får hemskt gärna höra av er igen! Nu går det som sagt utmärkt att kontakta mig via kontaktformuläret som vanligt igen. Jag ber hemskt mycket om ursäkt för krånglet och hoppas att detta inte ställer till det alltför mycket för er!

Boka mig för en föreläsning

Paula Tilli föreläser om Aspergers syndrom ur ett inifrånperspektiv.

Jag föreläser om Aspergers syndrom ur ett inifrånperspektiv. Skicka en förfrågan om föreläsning genom att fylla i det här webbformuläret.

Mina böcker

Köp min bok Att vara vuxen med Aspergers syndrom hos Gothia Fortbildning, Bokus eller Adlibris.

Låna min bok På ett annat sätt på biblioteken i Stockholm, Göteborg eller Malmö.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *