Vill du boka en föreläsning om Aspergers syndrom?

Idag körde jag min sista föreläsning innan sommarlovet. Det blev två föreläsningar för skolpersonal på Eriksdalsskolan i Stockholm. Jag berättade bland annat hur man kan motivera barn med Aspergers syndrom i skolan, varför det är viktigt att anpassa både studieuppgifterna och studiemiljön för elever med speciella behov,  varför orken plötsligt kan ta slut hos barn med Aspergers syndrom och mycket annat. Föreläsningarna var mycket uppskattade. Nu kommer det bli 2 månaders sommarlov för mig tills det är dags att föreläsa igen den 18:e augusti.

Jag har fortfarande lediga dagar i höst, framför allt i september och december men även några dagar i oktober och november. Så om du vill boka en föreläsning om Aspergers syndrom ur ett inifrånperspektiv till hösten finns det fortfarande en möjlighet. Priset på föreläsningen beror på vad det är för slags tillställning (dvs hur många deltagare ungefär samt längden på föreläsningen). För närmare prisuppgifter samt bokningar kontakta mig via kontaktformuläret på min hemsida.

Boka mig för en föreläsning

Paula Tilli föreläser om Aspergers syndrom ur ett inifrånperspektiv.

Jag föreläser om Aspergers syndrom ur ett inifrånperspektiv. Skicka en förfrågan om föreläsning genom att fylla i det här webbformuläret.

Mina böcker

Köp min bok Att vara vuxen med Aspergers syndrom hos Gothia Fortbildning, Bokus eller Adlibris.

Låna min bok På ett annat sätt på biblioteken i Stockholm, Göteborg eller Malmö.

7 tankar kring ”Vill du boka en föreläsning om Aspergers syndrom?

 1. Gunnar

  Hej
  jag skulle gärna vilja gå och lyssna på någon av dina föreläsningar istället.
  Asperger center på Rosenlunds vårdcentral i Sthlm brukar ha lite olika föreläsningar, kanske du kan föreläsa där ??
  Annars Trevlig Sommar

  Svara
  1. Paula Tilli Inläggsförfattare

   Hej Gunnar! Vad roligt att du vill komma och lyssna på någon av mina föreläsningar. Just nu har jag tyvärr ingen föreläsning inbokad som är öppen för allmänheten men det kan dyka upp sådana föreläsningar i framtiden. Jag föreläste faktiskt många gånger på Aspergercenter i Stockholm under tiden jag var elev på Ågesta Folkhögskola men nu har jag inte gjort det längre på några år. Asperger-center anlitar ofta elever från Ågesta Folkhögskola som föreläsare. Jag antar att det är en kostnadsfråga.

   Trevlig sommar! 🙂

   Svara
 2. Linda

  Jag har tipsat Autism och Asperger föreningen Dalarna om att boka en föreläsning med dig om Aspergers syndrom till hösten.

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *